Cumhuriyet Anadolu Lisesi Öğrencileri İle Atölye Çalışmaları
26.12.2012

26 Aralık 2012 Çarşamba günü Cumhuriyet Anadolu Lisesi öğrencileri Üniversitemizin dört Bölümünde gerçekleştirilen atölye çalışmalarına katıldılar.

Öğrenciler, Mütercim Tercümanlık, Endüstri ve Mekatronik Mühendisliği ve Sivil Havacılık Yüksekokulunda gerçekleştirilen atolyeleri takip ederek Bölümlerin eğitim anlayışı, uygulama yöntemleri ve çalışma alanları hakkında bilgi edinme fırsatı yakaladılar.

Atölye çalışmasının ardından öğrencilere İşletme Fakültesi Seyhan Cengiz Turhan konferans salonunda Kurumsal İletişim ve Tanıtım Müdürü Eftal Erel tarafından Atılım Üniversitesinin öğrencilerine sunduğu eğitim olanakları ve Üniversiteye giriş sınavları hakkında genel bilgilendirme yapıldı. Sunumun ardında öğrenciler Üniversitemizden ayrıldılar.