Yunus Emre Kız Teknik ve Meslek Lisesi ile Psikoloji Bölümü Meslek Atölyesi
25.12.2012

24 Aralık Salı günü Yunus Emre Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri ile birlikte Psikoloji Bölümü atölye çalışmaları için Üniversitemizi ziyaret etti.

Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü Öğretim Görevlisi Dr. İlkiz Altınoğlu Dikmeer ve Araştırma Görevlisi Gizem Sarısoy tarafından düzenlenen meslek atölyesine katılan 15 lise öğrencisi, Psikoloji Bölümünü ve meslek dallarını Üniversitemiz öğretim görevlileri sayesinde tanıdılar.

Öğrencilerin doğru meslek seçmelerine katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen atölyede öğrencilere Atılım Üniversitesi bölümleri ve eğitimine ilişkin bilgiler de verildi.

Yunus Emre Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğretmenleri ve öğrencileri atölye Çalışmalarının ardından İşletme Fakültesi Seyhan Cengiz Turhan Konferans Salonu’nda Kurumsal İletişim Uzmanı Meral Çoban Şahin’in sunumuyla gerçekleşen bilgilendirme toplantısına katıldılar.