Bir Kitap-Bir Konu Etkinliği
25.12.2012

Üniversitesitemizde 2012 yılı bahar döneminde başlayan ‘Bir Kitap-Bir Konu’ ortak okuma etkinlikleri 18 Aralık Salı günü İşletme Fakültesi Seyhan Cengiz Turhan Konferans Salonu’nda düzenlenen öğrenci sunumları ile devam etti.

Yabancı Diller Bölümünün sunduğu Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü öğrencilerinin aldığı KAM 331 Bilgi Edinme Amaçlı Okuma (İngilizce) dersi öğrencileri, 1K1K etkinliği çerçevesinde 18 Aralık Salı günü hocaları Ladan. A. Safaei gözetiminde bireysel sunumlarını katılımcılara yaptılar.

Uluslararası kahve zinciri Starbucks’ın da katılımı ile renkli geçen organizasyonda öğrenciler sunumları içi hazırladıkları materyalleri fuaye alanında sergilerlerken, katılımcılar Starbucks standından dağıtılan kahveleri tadarak sunumları incelediler.

Konferans salonunda ardı ardına yapılan sunumlarda öğrencilerin heyecanı dikkati çekerken, katılımcıların renkli sunumlarına ilgileri gözlendi.

ETPO kapsamındaki diğer etkinlikler hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için ETPO sayfasını ziyaret edebilirsiniz.