Gazi Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Öğrencileri İle Atölye Çalışmaları
18.12.2012

17 Aralık 2012 Pazartesi günü Gazi Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri Sivil Havacılık Meslek Yüksekokulu’nda atölye çalışmasına katıldılar. Sivil Havacılık Yüksekokulu bünyesinde bulunan Uçak-Motor Gövde Bakım, Uçak Elektrik-Elektronik ve Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği bölümleri hakkında detaylı bilgi alan öğrenciler, bölümler hakkında kafalarında soru işareti olan sorularada cevap aldılar. Atölye çalışmasının ardından öğrencilere İşletme Fakültesi Seyhan Cengiz Turhan konferans salonunda Kurumsal İletişim ve Tanıtım Uzmanı Meral Şahin tarafından Atılım Üniversitesi genel bilgilendirme sunumu yapıldı. Atılım Üniversitesi hakkında da genel bilgiye sahip olan öğrenciler daha sonra üniversitemizden ayrıldılar.