YDS Akademi Dil Sempozyumuna Katıldık
17.12.2012

 

YDS Akademi Grubunun 15 Aralık  2012 Cumartesi günü, saat 12:00-17:00 saatleri arasında Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Farabi Konferans Salonu’nda düzenlediği geleneksel dil sempozyumuna Atılım Üniversitesi olarak sunum ve stant organizasyonumuzla katıldık.

Sempozyumda 300’e yakın öğrenci ve veli ile görüşme yapılarak, Atılım Üniversitesi Fakülteleri, sosyal ve kültürel olanaklarıyla ilgili bilgiler verildi.

Bu sempozyumda görev alan;Mütercim Tercümanlık Bölümü öğrencilerinden Beren Erdemir, Damla Hazar ve Mütercim Tercümanlık Bölümü Araştırma Görevlisi Asiye Öztürk ile İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü öğrencileri Naz Etçioğlu ve Şebnem Sami ve İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü Araştırma Görevlisi Azime Pekşen ile birlikte Halkla İlişkiler Müdürlüğü Tanıtım Uzmanı Sedat Karaçayır öğrencilere ve velilere üniversitemizi ve bölümleri tanıttılar.

Ayrıca Mütercim Tercümanlık Bölümü Araştırma Görevlisi Asiye Öztürk Mütercim Tercümanlık Bölümünü anlatan bir sunum gerçekleştirdi. Fuaye alanı gezilirken ve sempozyumun genelinde öğrencilerin üniversitemize olan ilgisi görülmeye değerdi.