Zafer Dershanesinin Seminerindeydik
26.11.2012

Zafer Dershanesinin, 23 Kasım 2012 Cuma saat 19:00 da düzenlediği ve Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç.Dr. Erten Gökçe’nin “Yaşamda Başarı ve Hedefe Ulaşma” konulu semineri Alba Oteli Cumhuriyet Salonunda gerçekleştirildi. Bu yıl üniversite sınavlarına girecek yaklaşık 500 öğrencinin katıldığı seminerde, öğrencilerin üniversitemizle ilgili merak ettikleri sorular cevaplandırıldı.Halkla İlişkiler Müdürlüğü Tanıtım Uzmanı Sedat Karaçayır ve 2 öğrencimizin hazır bulunduğu seminerde, Ankara’dan katılan tek üniversite olmanın ayrıcalığını yaşadık.Yoğun ilginin yaşandığı standımızda öğrencilere bölümlerimiz, burslar, puanlar ve daha pek çok konuda bilgi verildi. Zafer Dershanesinin farklı konuklarının da sunum yaptığı bu etkinlikte üniversitemizi geniş kitlelere tanıtmak adına iyi fırsattı.