Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Öğrencilerinden Altındağ Çıkarması
16.11.2012

Üniversitemiz Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü 2. Sınıf öğrencileri, “Kamusal Akıl Stüdyosu Altındağ Belediyesi Kurumsal Analiz ve İyileştirme” kredili ders LAP (Lisans Araştırma Projesi) kapsamında Hamamönü ve Ulucanlar Cezaevi Müzesini gezdiler. Geziye Üniversitemiz Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü öğretim üyeleri ve aynı zamanda proje yürütücüleri olan Yrd. Doç. Dr. Savaş Zafer Şahin, Yrd. Doç. Dr. Anıl Çekiç ile Altındağ Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ahu P. Özyakup katıldılar. Hamamönündeki restorasyon ve işlevlendirme çalışmalarıyla Ulucanlar Cezaevi Müzesindeki uygulamaları yakından inceleyen öğrenciler proje kapsamında Altındağ Belediyesinin kurumsal sorun ve potansiyellerini araştırarak yeni projelerin geliştirilmesi konusunda çalışmalar yürütecekler.