Atılım Üniversitesi Oryantasyon Programları Modül 1 Etkinliği
15.11.2012

Rektörlük Ofisi tarafından organize edilen ve Atılım Üniversitesi Oryantasyon Programları içerisinde bulunan “Modül 1 Akademik ve İdari Konular” etkinliği 14 Kasım Çarşamba günü İşletme Fakültesi Seyhan Cengiz Turhan Konferans Salonu’nda gerçekleşti.

Üniversitemizin akademik ve idari personel kadrosuna yeni katılan personelimizin davetli olduğu etkinlik, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Abdurrahim Özgenoğlu Atılım Üniversitesi genel bilgi sunumu ile başlarken, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan U. Akay’ın akademik bilgilendirme sunumu ile devam etti.

Yeni akademik ve idari personelin yanı sıra uzun süredir Üniversitemiz’de çalışan personelden de ilgi gören etkinlik, Kuşkonmaz Restoran’da düzenlenen Tanışma ve Hoşgeldiniz Kokteyli ile son buldu.

Şubat ayına kadar devam eden olan ve toplamda 4 modülden oluşan Oryantasyon Programları takvimi ve modül içerikleri için programlar web sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Atılım Üniversitesi Oryantasyon Programları Sayfası