ATA’mızı Saygı İle Andık
10.11.2012

Tören, 09:05 Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlamış olup, Atatürk’ün Gençliğe Hitabesini 10 öğrencimiz tarafından okunmasıyla devam etmiştir. Ardından Üniversitemizin Kurumsal Gelişim ve Planlama Koordinatörü Erol Yücel tarafından 10 Kasım için özel hazırlanmış Atatürk kronolojisini konu alan slayt gösterisi yapılmıştır. Akabinde törenin sunuculuğunu üstlenen öğrencilerimizden Kutay Can Altay ve Zeynep Şeyda Irmak Atatürk Şiirleri ve Sözleri’nin okunmasıyla törene devam edilmiştir. Son olarak üniversitemiz öğretim elemanlarından Cenk Güray yönetiminde Atatürk’ün Sevdiği Şarkılardan oluşan bir konser verilmiştir.

Aynı zamanda Orhan Zaim Konferans Salonu fuaye alanında Rektörlük tarafından düzenlenmiş kuru pasta ve çay ikramı yapılmıştır.