Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve Üniversite Rektörleri Atılım Üniversitesi’nde Bir Araya Geldi
08.11.2012

Ankara’da bulunan 15 devlet ve vakıf üniversitesinin rektörleri ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, 7 Kasım 2012 Çarşamba günü gerçekleşen yemekte bir araya geldi.

Atılım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdurrahim Özgenoğlu yaptığı açılış konuşmasında, üniversitelerin ortak hareket edebilmelerinin üniversitelere sağlayacağı katkının yanı sıra Ankara’nın sosyal yaşamına da büyük fayda sağlayacağını belirtti. İzmir’de bulunan üniversitelerinin bu birliği sağlayarak çalışmalarını ortak fayda ile yürüttüklerini ve olumlu sonuçlar elde ettiklerini aktaran Özgenoğlu, Ankara’daki üniversitelerin ve Büyükşehir Belediyesi’nin de bu birlikte hareket etmesi durumunda benzer getirileri elde edebileceklerine vurgu yaptı.

Başkentin gelişen yaşam alanında üniversitelerin de rolünün büyük görüldüğü ve hem Büyükşehir Belediyesi’ne hem de Ankara üniversitelerine bu noktada önemli roller düştüğünü belirten Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, düzenlenen davet yemeğinin bu birliğin kurulmasında öncü adım olması açısından önem taşıdığına konuşmasında yer verdi. Gökçek, bundan sonra da Ankara üniversitelerinin sorunlarının çözümünde ortak koordinasyon ile hareket edilebilmesinden mutluluk duyduğunu belirtti.

Atılım Üniversitesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen ve üniversite rektörlerinin, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve belediye önde gelenlerinin katılım gösterdiği davet yemeği davetlilerin bu toplantının tekrarlanması niyetlerini belirtmelerinin ardından son buldu.

BASIN FOTOĞRAFLARI

KATILIMCILAR
Ankara Büyükşehir Belediyesi  İ.Melih Gökçek Başkan
Ankara Büyükşehir Belediyesi  A. İhsan Ölmez 1. Başkan Vekili
Ankara Büyükşehir Belediyesi  Ahmet Sarıduman Başkan Danışmanı
Ankara Büyükşehir Belediyesi  Özgür Güven Başkan Danışmanı
Ankara Büyükşehir Belediyesi  Murat Canpolat Başkan Danışmanı
Ankara Büyükşehir Belediyesi  Vedat Üçpınar Fen İşleri Daire Başkanı
Ankara Büyükşehir Belediyesi  Dr. Ahmet Recep Tekcan Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı
Ankara Büyükşehir Belediyesi  Mümtaz Durlanık Ulaşım Dairesi Başkanı
Atılım Üniversitesi Prof. Dr. Abdurrahim Özgenoğlu Rektör
Atılım Üniversitesi Prof. Dr. Hasan U. Akay Rektör Yardımcısı (Provost)
Atılım Üniversitesi Abdülaziz Şeren Genel Sekreter
Atılım Üniversitesi Pınar Serdar Dinçer Kültür ve Sosyal İşler Müdürü
Ankara Üniversitesi Prof.Dr. Erkan İbiş Rektör
Başkent Üniversitesi Prof.Dr. Abdülkadir Varoğlu Rektör Yrd.
Bilkent Üniversitesi Prof.Dr. Abdullah Atalar Rektör
Çankaya Üniversitesi Prof.Dr. Yahya Kemal Baykal Rektör Yrd.
Gazi Üniversitesi Prof.Dr. Süleyman Büyükberber Rektör
Hacettepe Üniversitesi Prof.Dr. A. Murat Tuncer Rektör
Polis Akademisi Prof.Dr. Veysek K. Bilgiç Dekan
TED Üniversitesi Prof.Dr. Öktem Vardar Rektör
TOBB Üniversitesi Prof.Dr. Necip Camuşcu Rektör Danışmanı
Turgut Özal Üniversitesi Prof.Dr.Muhammed KÖSECİK Rektör Yrd.
Türk Hava Kurumu Üniversitesi Prof.Dr. Ünal Ban Rektör
Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Prof.Dr. Metin Doğan Rektör