Öğrenci Gelişim ve Danışma Merkezinden Etkili Öğrenme Semineri
22.10.2012

Üniversitemiz öğrencilerinin akademik ve kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak ve üniversite yaşamına uyum sağlamaları için eğitimler düzenleyen Üniversitemiz Öğrenci Gelişim ve Danışma ve Merkezi 18 Ekim 2012 Perşembe günü İşletme Fakültesi Seyhan Cengiz Turhan Toplantı Salonu’nda Etkili Öğrenme Teknikleri Semineri gerçekleştirdi.

Lise sonrası üniversite sıralarına öğrencilerimizin daha rahat alışması ve lisedeki başarılarını bölümlerinde de sürdürebilmelerini sağlamayı hedefleyen seminerde, Yrd. Doç. Dr. Dilek Karaduman yaptığı sunumla öğrencilere dersleri dinlerken ve ders dışında çalışırken hangi teknikler ile daha kalıcı ve hızlı öğrenebileceklerini aktardı.

Öğrencilerden ilgi gören seminer, öğrencilerin soruları ve bireysel aktarımları ile tamamlandı.