Eğlenceli Bilim Merkezi Avrupa Bilim ve Eğlence Günü’ndeydi
02.10.2012

28 Eylül 2012 Cuma günü Avrupa Birliği 7. Çerçeve Programı tarafından desteklenen ve Dokuz Eylül Üniversitesi yürütücülüğünde İzmir Uluslararası Fuarında gerçekleşen "Avrupa Bilim ve Eğlence Günü 2012"ye katıldık.

Aynı anda 280'den fazla Avrupa şehrinde gerçekleşen bu güzel günün açılışını Kültür ve Turizm Bakanı Sayın Ertuğrul Günay yaptı. Atılım Üniversitesi bu prestijli projeyi birçok yönden destekledi. Proje yürütme kurulunda Eğlenceli Bilim Merkezinde Uzman olarak görev yapan Umut Alper bulundu. Ayrıca bu güzel güne Eğlenceli Bilim Merkezi ekibi olarak, Elektronik Atölyesi, Akıl Oyunları, Müzik Aleti Yapımı, Hışır Naylondan El İzi Çıkarma Atölyesi, LEGO-Robot Atölyesi, İnşaat Atölyeleri ve Ebru Atölyelesi ile destek verdik.

Atölyelerimizi, Yrd. Doç.Dr.Hacer Erar, Yrd.Doç.Dr. H.Cenan Mertol, Yrd.Doç.Dr. Erol Özçelik, Öğr.Gör. Alev Yaylıoğlu, Mucit Amca Mehmet Erkişi, Güler Karakaş, Mekatronik Mühendisliği öğrencisi Levent Özer, Psikoloji Bölümü ve Bilişim Sistemleri Mühendisliği öğrencisi Mehmetcan Fal ile gerçekleştirdik. Atölyelerimizde İzmirli öğrencilerden de destek aldık.

Atılım Üniversitesi Eğlenceli Bilim Merkezi olarak, bu güzel etkinliği düzenleyen ve katkıda bulunan herkese teşekkür ederiz.