Atılım Fest 2012 Serdar Ortaç Konseri İle Sona Erdi
24.09.2012

Atılım Üniversitesinin bu yıl ilkini gerçekleştirdiği Atılım Fest 2012 1. Ankara Kültür ve Sanat Festivali kapsamında 18 Eylül tarihinde Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası ile başlayan konserler serisi, 19 Eylül’de Volkan Konak , 20 Eylül’de Yalın, 21 Eylül’de Kerem Görsev Trio & Fatih Erkoç ve 22 Eylül’deki Serdar Ortaç konseri ile tamamlandı.

22 Eylül Cumartesi günü Atılım Üniversitesi Amfi Tiyatrosunda gerçekleşen Serdar Ortaç konserine öğrencilerin ve Ankara halkının yoğun ilgisi vardı. 2 saat süreyle sahnede kalan Ortaç, eski ve yeni şarkılarını amfi tiyatroyu dolduranlar binlerce hayranı için seslendirdi. Atılım Üniversitesinde olmaktan mutlu olduğunu belirten Serdar Ortaç, gelecek yıl da misafir olmak isteğini belirtti.