Fatih Erkoç & Kerem Görsev Trio ile Atılım’da Caz Gecesi
24.09.2012

Atılım Üniversitesinin düzenlemiş olduğu Atılım Fest 2012 1. Ankara Kültür ve Sanat Festivali, 21 Eylül Cuma günü gerçekleşen Fatih Erkoç & Kerem Görsev Trio Konseri ile devam etti.

Atılım Üniversitesi Amfitiyatrosunda gerçekleşen konser öğrencilerden ve Ankaralılardan soğuk havaya rağmen yoğun ilgi gördü. Kerem Görsev’in piyanosuyla eşlik ettiği Fatih Erkoç, geceyi caz klasikleriyle renklendirirken, küçük fıkralar ve anekdotlarıyla dinleyicileri güldürmeyi de unutmadı.

AtılımFest 2012’in gündüz etkinleri de önceki günlerde olduğu gibi sergiler ve müzik dinletileri ile devam etti. Hikmet Çetinkaya’nın kişisel resim sergisi bugün de devam ederken, Hukuk Fakültesi Orhan Zaim Salonunda ardı ardına gerçekleşen ‘Hititlerde Müzik ve Dans Söyleşi ve Dinletisi’ ve ‘Akdeniz Orkestrası Konseri’ öğrencilerin katılımı ile renkli görüntülere sahne oldu. Programın devamında ABİS Müzik Topluluğu Caz Konseri dinleyenleri akşam 21:30’da gerçekleşecek Fatih Erkoç & Kerem Görsev Trio konserine hazırladı.