Volkan Konak'tan Ankaralılara Müzik Dolu Bir Gece
20.09.2012

Atılım Üniversitesi 1. Ankara Kültür Sanat Festivali ikinci gününde Volkan Konak ile Ankaralılara Karadeniz müziği ile eğlence dolu bir gece yaşattı.

Beş günlük festival programının ikinci gününde Üniversitemize müziğiyle konuk ettiğimiz Volkan Konak, olumsuz hava şartlarına rağmen konsere gelen hayranları ile sahnede unutulmaz bir gece yaşattı. Şarkılarının yanı sıra sahnede anlattığı hikayelerle de hayranlarını güldüren Konak, konser çıkışında hayranlarından ve öğrencilerden yoğun ilgi gördü.

Festival kapsamında yapılan gündüz etkinlikleri de Üniversitemiz kampüsünde devam ederken, ikinci günün programında bulunan resim sergileri ve sunumlar da öğrencilerden yoğun ilgi gördü. Yeni Akademik Yılın başlamasıyla birlikte kampüste buluşan öğrenciler, Ressam Hikmet Çetinkaya’nın kişisel sergisine ilgi gösterirken, Hukuk Fakültesi Orhan Zaim Salonunda gerçekleşen Babil Ensemble Caz Konseri’ni beğenerek dinlediler.