Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası Atılım Üniversitesindeydi
19.09.2012

Atılım Üniversitesi 1. Ankara Kültür Sanat Etkinlikleri, Üniversitemiz amfitiyatrosunda 18 Eylül Salı akşamı Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası’nın konseri ile başladı.

Rektörümüz Prof. Dr. Abdurrahim Özgenoğlu yaptığı açılış konuşmasında, ‘Atılım Üniversitesi 1. Ankara Kültür Sanat Etkinlikleri’ ile Üniversitemizin Ankara’nın kültür sanat yaşantısına katkıda bulunmak ve Ankara’yı kültür başkenti haline getirme misyonunu üstlendiğini aktardı. Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası Şefi Erol Erdinç’in konuşması ile devam eden açılışının ardından konser coşkuyla başladı.

Halka açık ve ücretsiz olan konsere Atılım Üniversitesi mensupları ve öğrencilerinin yanı sıra Ankaralılar da katılım gösterirken, Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası dinleyicilerden yoğun ilgi gördü.