Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası ile Yüksek Lisans Anlaşması
03.09.2012

Üniversitemiz ile Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası arasında imzalanan eğitimde işbirliği protokolü ile Sağlık-Sen üyeleri Atılım Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü bünyesindeki Sağlık Kurumları İşletmeciliği Tezsiz Yüksek Lisans programına öğrenci olarak kabul etmeye başlamıştır.

Sağlık-Sen Ankara 2 Nolu Şube Başkanlığında 28 Ağustos 2012 tarihinde yapılan protokol töreninde Atılım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdurrahim Özgenoğlu ve Sağlık-Sen Ankara 2 Nolu Şube Başkanı Erdal Bolatçı’nın ortak imzaları ile tamamlanan protokol töreni Sağlık-Sen üyelerinden yoğun ilgi gördü.

Protokol töreninin ardından başlayan sunumda, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Doç. Dr A. Mete Törüner öğrenci adaylarına programla ilgili bilgilendirici sunumda bulundu.