Atılım Üniversitesi Yeni Akademik Yılı Ferhat Göçer Konseri ile Karşıladı...
03.09.2012

Atılım Üniversitesi tarafından geleneksel olarak her akademik yıl açılışı öncesinde düzenlenen Yaz Konserlerinin bu yılki ilk konuğu Ferhat Göçer oldu.

Önceki yıllarda Erol Evgin, Kayahan, Funda Arar, Candan Erçetin, Fatih Erkoç gibi sanatçıların sahne aldığı Atılım Garden, 31 Ağustos 2012 Cuma akşamı Ferhat Göçer’in güçlü sesine ev sahipliği yaptı. Rektör Prof. Dr. Abdurrahim Özgenoğlu tarafından yapılan açılış konuşması sonrasında Atılım Üniversitesi tarafından desteklenen “Gelecek İçin Pedalla” projesi Gürkan Genç tarafından konuklara anlatıldı. Yedi yıl boyunca dünyayı dolaşacak olan Gürkan Genç’e Atılım Üniversitesi flaması verildi.

Üniversite yönetiminin, akademisyenlerin ve üst düzey konukların katıldığı konser saat 21.00’de başladı.  Ankara’nın en güzel açık hava konserlerinin gerçekleştirildiği Atılım Garden’daki Ferhat Göçer konseri Onuncu Yıl Marşı’nın coşkulu icrasıyla sona erdi.

Yaz Konserleri sonrasında Ankara’nın en kapsamlı kültür sanat festivaline ev sahipliği yapacak olan Atılım Üniversitesinde 18-22 Eylül 2012 tarihleri arasında birçok etkinlik gerçekleştirilecek.

Üniversitenin kampüs alanında düzenlenecek festivalde, fotoğraf, resim, grafik sergileri, konferanslar, film gösterimleri, çalıştaylar ve konserlere yer verilecek. Festivalde ayrıca, Serdar Ortaç, Volkan Konak, Yalın, Kerem Görsev Trio&Fatih Erkoç ve Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası sahne alacak.