BİREY Dershaneleri 2013 Eğitim Yılı Açılışını Üniversitemizde Gerçekleştirdi
27.08.2012

Birey Dershanelerinin Ankara’da bulunan tüm şubeleri 2012-2013 Eğitim Öğretim Yılı açılışını, 26 Ağustos Pazar günü üniversitemiz Hukuk Fakültesinde bulunan Orhan Zaim Konferans Salonu’nda yapılan sunumla yeni dönemin başlangıcını yaptılar.Yaklaşık 120 öğretmenin katıldığı etkinlikte, kurum yöneticileri konuşmalarını yaptılar.Halkla İlişkiler Müdürlüğünün düzenlediği organizasyonda, yapılan çekilişle bir öğretmene mPAD hediye edildi.

Fuaye alanında düzenlenen ikramlardan sonra Hukuk Fakültesinin anfi ve sınıfları kullanılarak 9 farklı zümrenin çalıştayları eşzamanlı olarak gerçekleştirildi. Üniversitemizin fiziki şartlarındaki değişiklikler, burs yönetmeliği, mPAD üretimi gibi pek çok farklı konuda Halkla İlişkiler ve Tanıtım Uzmanı Sedat Karaçayır’dan bilgi alan katılımcılar, memnuniyet ve beğenilerini dile getirerek üniversitemizden ayrıldılar