Sosyal Bilimler Enstitüsü Avrupa Birliği Hayatboyu Öğrenme Programı Leonardo Da Vinci Ortaklık Projesi
22.08.2012

Atılım Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nün ortak olarak yer aldığı DEPROHEALTH (Determination of Professional Qualifications of Health Care Management and Revision of The Educational Programs) projesinin final toplantısı 6-8 Haziran 2012 tarihleri arasında Antalya’da düzenlendi. Atılım Üniversitesinden Prof. Dr. İsmail Bircan, Doç. Dr. Mete Törüner ve Arş. Gör. Anıl Göker’in yer aldığı toplantı Türkiye, İngiltere, İskoçya ve Almanya’dan toplam 4 üniversite ve 2 sivil toplum örgütünün katılımı ile gerçekleşti.

Bu program; geleceğin sağlık işletmecilerinin profesyonel yetkinliklerini artırabilmek ve yenilikçi akademik programlar oluşturulmak üzere Avrupa Birliği Hayatboyu Öğrenme Programı Leonardo Da Vinci Ortaklık Projesi sözleşmesi uyarınca 2010 yılında hayata geçirildi.

21. Yüzyıl sağlık işletmecilerinin sahip olması gereken yetenekler, kabiliyetler ve yetkinliklerini belirlemek, belirlenen bu özellikler çerçevesinde öğrenim çıktılarını oluşturmak amacı ile farklı ülkelerden gelen katılımcıların sağlık işletmeciliği alanındaki tecrübelerinin paylaşıldığı DEPROHEALTH projesi ile ilgili bilgilere resmi websitesi’nden ulaşılabilmektedir.