15. Yılımızda Sekiz Yüz Yirmi Dokuz Mezun Verdik
02.07.2012

Atılım Üniversitesi 2011-2012 akademik yılı Mezuniyet Töreni 29 Haziran 2012 tarihinde Üniversitemiz kampüsünde öğrenciler, akademik personel ve velilerin katılımıyla gerçekleşti.

İki oturumdan oluşan tören saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Abdurrahim Özgenoğlu konuşmasında Üniversitemizin bitirdiğimiz akademik yılda yaptığı atılımları aktarırken, bunların her birinde emeği olan mezun öğrencilere ileriki hayatlarında başarılar dileyerek Üniversitemiz itibarını iş yaşamlarında sürdürmelerini temenni etti.

Programda üstün başarı göstererek Üniversitemizde dereceye giren öğrencilerin mezuniyet belgeleri ve ödülleri rektör Prof. Dr. Abdurrahim Özgenoğlu tarafından verilirken fakülte ve bölümlerinde dereye giren öğrencilerin ödülleri ise fakülte dekanları ve bölüm hocaları tarafından verildi. Üniversitemiz birincisi Grafik Tasarımı öğrencisi Özge Yıldırım’ın konuşmasının ardından ödülü, Rektör Prof. Dr. Abdurrahim Özgenoğlu tarafından verildi.

2011-2012 akademik yılında beş yüz elli sekizi lisans olmak üzere toplam sekiz yüz yirmi dokuz öğrencinin mezuniyet belgelerinin verilmesinin ardından topluca keplerini atan mezunlar, törenin bitiminde tüm davetlilerle birlikte Atılım Garden’da verilen yemeğe katılarak eğlendiler.

 

Atılım Üniversitesi 2011-2012 Akademik Yılı Derece Sahibi Mezunları

Üniversite Birincisi: Özge Yıldırım

Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi - Grafik Tasarımı Bölümü

Üniversite İkincisi: Ömer Gürses

Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi - Grafik Tasarımı Bölümü

Üniversite Üçüncüsü: Ali And Maybek

Fen-Edebiyat Fakültesi - Mütercim Tercümanlık Bölümü

Üniversite Üçüncüsü: Tuğba Koçak

Fen-Edebiyat Fakültesi - Psikoloji Bölümü