Güneş Arabası Takımımız Hazırlıklarını Ostim’de Sürdürüyor
14.06.2012

Atılım Üniversitesi Güneş Arabası takımı 2012 Formula G yarışlarının hazırlıklarına büyük bir özveri ile hazırlanıyor. Yarışa 2 araç ile katılacak olan takımımızda, araçların hazırlıkları iki yerde gerçekleştiriliyor. Bir aracımız Otomotiv Mühendisliği laboratuarında yarışa hazırlanırken, diğer aracımızın hazırlıkları ise Ostim Sanayi’nde devam ediyor.

Ostim Sanayi’nde YTY Metal firmasının tahsis ettiği yerde hazırlıklarını sürdüren öğrencilerimiz 1 aydan fazladır burada yoğun bir tempoda çalışmalarını sürdürüyor. 18 Haziran itibariyle test sürüşlerine başlayacaklarını belirten öğrencilerimiz, yarışta da büyük bir başarıya imza atmak istiyorlar.

Ostim’de çalışan öğrencilerimizden bazıları; Emrullah Duranoğlu (İmalat Mühendisliği), Burak Etli (Mekatronik Mühendisliği), Cemil Cem Sevgi (Elektrik-Elektronik Mühendisliği), Acar İpek (Otomotiv Mühendisliği), Mustafa Karasu (Otomotiv Mühendisliği), Süleyman Kamer Yalçın (Otomotiv Mühendisliği), Mehmet Demir (Otomotiv Mühendisliği) .