“Engelsiz Bir Dünya İçin Evrensel Tasarım” Sergisi
12.06.2012

Atılım Üniversitesi Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi bölümlerinin ve öğrencilerinin ortak çalışması olan “Engelsiz Bir Dünya İçin Evrensel Tasarım” sergisi 11 Haziran’da Kentpark AVM’de açılarak sanatseverle ile buluştu.

İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı, Grafik Tasarımı, Moda ve Tekstil Tasarımı, Mimarlık ve Endüstri Ürünleri Tasarımı bölümleri öğrencilerinin yapmış olduğu çalışmaları içeren sergide açılış konuşmalarını Atılım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdurrahim Özgenoğlu ve Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cüneyt Elker gerçekleştirdi.

Açılış konuşmalarının ardından kokteyle katılan konuklar, sergilenen projeleri dikkatle inceleyerek, proje sahiplerinden detaylı bilgiler aldılar.

“Engelsiz Bir Dünya İçin Evrensel Tasarım” sergisi 18 Haziran 2012 Pazartesi gününe kadar Kentpark AVM 1. katında gezilebilir.