Ortadoğu Dershanesi Öğrencilerine Atılım Üniversitesinden LYS Denemesi
05.06.2012

Yıl boyunca dershaneye giderek üniversite sınavına hazırlanan öğrencilerin sınav ortamını deneyimlemesi amacıyla Ortadoğu Dershanesi öğrencilerine bir deneme sınavı düzenlendi.

Öğrencilerin sınav günü yaşayabilecekleri olumsuz durumları görebilmeleri ve heyecanlarını bir ölçüde olsa azaltmalarını amaçlayan deneme sınavı Atılım Üniversitesi Hukuk Fakültesi amfilerinde gerçekleştirildi.

2 Haziran 2012 Cumartesi günü Üniversitemizin ev sahipliğini yaptığı deneme sınavına Ortadoğu Dershanesinde eğitim gören toplam 120 öğrenci katıldı. 2 farklı amfi de eş zamanlı gerçekleştirilen sınavda Atılım Üniversitesince öğrencilere sunulan tanıtım setlerinden hazırlanarak dağıtıldı.

Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından organize edilen sınav, öğrenciler ve eğitimciler tarafından çok beğenilerek gelecek yıllarda da tekrarlanması yönünde talep gördü.