Atılım Üniversitesi’nde Gençler 12. Bahar Şenliğinde Nev ve Yonca Lodi ile Eğlenceye Doydu
21.05.2012

Öğretim yılının yorgunluğunu atmak ve baharı karşılamak için her yıl düzenlenen Atılım Üniversitesi Bahar Şenliği bu yıl 15-16 Mayıs tarihlerinde 12. Kez gerçekleştirildi. Öğrenciler, Bahar Şenliğinin ilk günü sanatsal etkinlikler, yazarlarla söyleşiler ile eğlenceye doydular. Şenliğin ikinci günü ise DJ performansları ve ritim grubu başlarken, gece boyunca ünlü sanatçılar Nev ve Yonca Lodi ile müziğin tadını çıkardılar.

Üniversitemizin Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü Başkanı Yrd. Doç. Dr. Erdem Ünver’in Resim Sergisinin açılışı ile başlayan şenliğin ilk gününde, enstrümantal klasik Türk müziği topluluğu ABİS sahne alırken, devamında edebiyatçı yazar Kaan Murat Yanık ile söyleşi gerçekleştirildi.

16 Mayıs gecesi şenliğin ikinci gününde konser veren Nev en beğenilen şarkıları ile Atılım Üniversitesi’nin amfisini dolduran binlerce izleyiciyi coşturdu. Aynı akşam sahne alan Yonca Lodi de gençlerle birlikte baharın gelişini müzik dolu bir geceye dönüştürdü. Yonca Lodi’nin şarkılarına eşlik eden öğrenciler doyumsuz bir gece geçirdi.

Şenlik alanında her iki gün boyunca profesyonel ve amatör müzik grupları iki gün boyunca sahne alırken, öğrencilerin yoğun ilgisi Bahar Şenliği’ni daha da renklendirdi.