Amerikan Kültür Koleji ile Atölye Çalışmaları
14.05.2012

14 Mayıs 2012 Pazartesi günü Amerikan Kültür Koleji’nden 32 öğrenci ile Mesleğimi Seçiyorum Atölye Çalışmaları üniversitemizde gerçekleştirildi.
Branş ve Rehber öğretmenlerinin eşlik ettiği öğrencilerden MF alanındakiler Mühendislik Fakültesi’nde gerçekleştirilen Endüstri Mühendisliği Atölye Çalışmasına katılırken, bir diğer MF grubu Mimarlık Atölye Çalışmalarına katıldılar.

Öğrencilerin doğru meslek seçmelerine katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen atölyelerde öğrencilere Atılım Üniversitesi bölümleri ve eğitimine ilişkin bilgiler verildi.

Amerikan Kültür Koleji öğretmenleri ve öğrencileri Atölye Çalışmalarının ardından İşletme Fakültesi Seyhan Cengiz Turhan Konferans Salonu’nda Halkla İlişkiler ve Tanıtım Uzmanı Sedat Karaçayır’ın sunumuyla gerçekleşen bilgilendirme toplantısına katıldılar.