Fen Bilimleri Dershanesi 3.Üniversite ve Meslek Tanıtım Günündeydik
24.04.2012

Fen Bilimleri Dershanesinin düzenlediği 3.Üniversite ve Meslek Tanıtım Günü etkinliği 21.Nisan Cumartesi, saat 10:00-17:00  arasında, Fen Bilimleri Dershanesinde gerçekleştirildi.Lise ve mezun olmak üzere tüm öğrencilerin bulunduğu bu etkinliğe katılım yüksekti.

Yurt içi ve yurtdışından pek çok üniversitenin standları ile yer aldığı bu etkinlikte Atılım Üniversitesi de katıldı. Üniversitemiz, Halkla İlişkiler Müdürlüğünden Tanıtım Uzmanı Sedat Karaçayır ile Grafik Tasarımı Bölümü öğrencimiz  Esin Uzun ve Matematik Bölümü öğrencimiz Tuğçe Durukan  tarafından temsil edildi. Standımıza gelen lise öğrencilerinin üniversitemiz, bölümlerimiz, burs imkanlarımız ve sosyal olanaklar ile eğitim ve istihdam gibi konulara ilişkin pek çok konudaki soruları yanıtlandı. 

Ayrıca Sivil Havacılık Yüksekokulu Uçak Gövde-Motor Bakımı Bölümü BölümBaşkanı Yrd.Doç.Dr. Atılgan Toker’in Sivil Havacılık tarihini ve bölümünü anlattığı sunumu öğrenciler tarafından büyük ilgi görerek dikkatle izlendi.

Düzenlenen bu tanıtım etkinliğine yaklaşık 300 öğrenci katıldı.Öğrencilere tanıtım çantalarımızdan verilirken, özellikle değişen burs yönetmeliğimizle birlikte, ÖSYM burslarının kesilmeden devam edecek olması öğrenciler tarafından çok ilgi gördü.Yeni açılan bölümlerimiz hakkında da bilgi alan öğrencilerin üniversitemize olan ilgisi görülmeye değerdi.Ayrıca tamamı Mühendislik Fakültemiz tarafından üretilen, mobil eğitim aracımız olan MPad (Mobil Tablet Pc) ise öğrenciler tarafından incelenerek  büyük beğeni topladı.