Karacan Dershanesi Dil Sempozyumu'ndaydık
24.04.2012

Karacan Dershaneleri'nin 21 Nisan 2011 Cumartesi günü Kocatepe Kültür Merkezi'nde düzenlediği 15. Yabancı Dil Sempozyumu ve Meslek Tanıtım Günlerine Türkiye’nin önde gelen üniversitelerindeki tüm yabancı Dil Bölümlerindeki dil bölümleri,öğretim üyeleri, akademisyenleri, ve öğrencileri katıldı.

Türkiye genelindeki yeni yönelimler, yeni ihtiyaçlar ve üniversitelerde öğretime geçen yabancı Dil bölümleri,iş olanakları ve üniversitelerin tanıtımları açısından önem taşıyan Yabancı Dil Sempozyumunda, konuşmacı olarak Mütercim Tercümanlık Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nüzhet Berrin Aksoy Üniversitemizi temsil etti.

Sempozyumla eş zamanlı olarak fuaye alanında açılan Atılım Üniversitesi standında Basın ve Halkla İlişkiler Uzmanı Değer Tuncel, Mütercim Tercümanlık Bölümü Araş. Gör. Gökçen Usman, İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü öğrencileri Aslı Seçmen ve Mültezem Boydaş ile Mütercim Tercümanlık Bölümü öğrencisi Beren Erdemir görev alarak öğrenci ve velilere Atılım Üniversitesi eğitim olanakları, fakülte ve bölümleri hakkında bilgiler verdiler.