Yüce Koleji Üniversite Tanıtım Günündeydik
19.04.2012

 

Yüce Koleji’nin düzenlediği Üniversite Tanıtım Günü, 18.Nisan Çarşamba, saat 12:00 - 16:00 arasında Yüce Kolejinde gerçekleştirildi. Ortaöğretim bölümündeki tüm öğrencilerin bulunduğu bu etkinliğe katılım yüksekti.

Yurt içi ve yurtdışından pek çok üniversitenin stantları ile yer aldığı bu etkinlikte Atılım Üniversitesi de vardı Üniversitemiz, Halkla İlişkiler Müdürlüğünden Tanıtım Uzmanı Sedat Karaçayır ve Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencimiz Esin Uzun tarafından temsil edildi.

Standımıza gelen lise öğrencilerinin üniversitemiz, bölümlerimiz, burs imkanlarımız ve sosyal olanaklar ile eğitim ve istihdam gibi konulara ilişkin pek çok konudaki soruları yanıtlandı.

Düzenlenen bu tanıtım etkinliğine yaklaşık 200 öğrenci katıldı.Öğrencilere tanıtım çantalarımızdan verilirken, özellikle değişen burs yönetmeliğimizle birlikte, ÖSYM burslarının kesilmeden devam edecek olması öğrenciler tarafından çok ilgi gördü.Yeni açılan bölümlerimiz hakkında da bilgi alan öğrencilerin üniversitemize olan ilgisi görülmeye değerdi.