Ergen-Ebeveyn İlişkileri Semineriyle Marka Piramit Dershanesindeydik
23.03.2012

İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Halil İbrahim Ülker ile 21 Mart günü gerçekleştirilen etkinlikte, Ergen-Ebeveyn İlişkileri konulu seminer gerçekleştirildi. Marka Piramit Dershanesinde yapılan ve dershaneye kayıtlı öğrencilerin velilerinin katıldığı sunumda, veliler Y kuşağı ile iletişimde karşılaştıkları sorunları paylaştılar. Konusunun uzmanı Prof. Dr. Halil İbrahim Ülker’in yaptığı sunumla beraber, bilgi ve tecrübelerini de paylaştığı seminerde, velilere çocuklarıyla olan iletişim ve ilişkilerinde farklı çözüm modelleri de aktarıldı.

Ergenlikte karşılaşılan psikolojik ve fizyolojik değişikliklerin yanı sıra, günümüz eğitim sistemine göre doğru yaklaşımın çeşitli yöntemleri üzerinde duruldu. Soru cevap kısmında ise velilerin karşılaştığı bireysel problemlerin nasıl çözümlenmesi gerektiği konusunda Prof. Dr. Halil İbrahim Ülker merak edilen tüm soruları cevaplandırdı.