2. Mesleki Bilgilendirme Toplantısı Yenimahalle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İşbirliği ile Gerçekleştirildi
16.03.2012

 

Atılım Üniversitesi ve Yenimahalle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile ilki 9 Mart Cuma günü  düzenlenen “Mesleki Bilgilendirme Toplantısı”nın ikincisi  16  Mart Cuma günü Hukuk Fakültesi Orhan Zaim Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Halil Ülker, açılış konuşmasını yaptığı “Mesleki Bilgilendirme Toplantısı”’nın sabah ve öğlen oturumlarının moderatörlüğünü de gerçekleştirdi.

115 rehber ve branş öğretmenleri ile okul idarecilerinin katıldığı programda;  sabah oturumuna İktisat  Bölümü’nden Dr. M. Gürsan Şenalp, İşletme Bölümü’nden Öğr. Gör. Elif Kalaycı, Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü’nden Bölüm BaşkanıYrd.Doç.Dr. Gül Güneş,
Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü’nden Dr.Neslihan Topbaş, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümünden Bölüm BaşkanıYrd.Doç.Dr. Poyraz  Gürson, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü’nden Yrd.Doç.Dr. Savaş Zafer Şahin ve Uluslararası İlişkiler  Bölümü’nden Dr. Pınar Gözen Ercan konuşmacı olarak katıldılar.

Öğlen oturumuna  Mütercim Tercümanlık Bölümü ile İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü adına   Prof.Dr. Berrin Aksoy, Matematik Bölüm Başkanı Prof.Dr. Tanıl Ergenç, Psikoloji Bölümü’nden Öğr.Gör.Dr. Kürşad Demirutku ve Hukuk Fakültesi’nden Yrd.Doç.Dr.  Mehmet İstemi konuşmacı olarak katıldılar.