Çankaya Anadolu Lisesinde Öğrenci Paneli'ndeydik
14.03.2012

Üniversiteye hazırlanan gençlerin en önemli sorunlarından bir tanesi seçecekleri bölümü ve meslekleri iyi tanımamalarıdır.Bu maksatla Atılım Üniversitesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından organize edilen “Öğrenci Paneli”ni Çankaya Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirdik.Öğrencilerin karşılıklı soru cevaplarıyla geçen panelde keyifli anlar yaşandı.Her bölüme ayrı bir ilginin gözlemlendiği oturumda, Tanıtım Uzmanı Sedat Karaçayır, hem oturumun moderatörlüğü yaparken, hem de üniversite hakkında merak edilen soruları cevaplandırdı.

Hayata Atılım gurubu öğrencilerinden oluşan panel katılımcıları farklı bölümlerdendi. Hukuk Fakültesinden Şeyda Irmak, Psikoloji Bölümünden Ecem İşeri, İşletme Bölümünden Simon Hilenoğlu, Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümünden Kübra Pehlivanoğlu, Mekatronik Mühendisliği Bölümünden Celal Can Varol, Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümünden Ozan Kozanlı, Metalurji Mühendisliği Bölümünden Melis Başkonuş ve Yazılım Mühendisliği Bölümünden Funda Yılmaz’in katılımıyla zenginleşen panelde, öğrenciler meslekler ve bölümler hakkında merak ettikleri herşeyi sordular. Verilen cevaplarla öğrencilerin kafalarındaki soru işaretleri dağılırken, mesleklere ait bilgileri de pekişerek netleşmiş oldu. Keyifli anların da yaşandığı panel alkışlarla sona erdi.