Mehmet Emin Resulzade Anadolu Lisesi İle Atölye Çalışmaları
14.03.2012

Mehmet Emin Resulzade Anadolu Lisesi’nden 13 Mart 2012 Salı günü, 50 öğrenci ile, 14 Mart 2012 Çarşamba günü 35 öğrenci ile Mesleğimi Seçiyorum Atölye Çalışmaları gerçekleştirildi.

Branş ve Rehber öğretmenlerinin eşlik ettiği öğrenciler Mühendislik Fakültesi’nde gerçekleştirilen Endüstri Mühendisliği, İnşaat Mühendisliği ve Bilgisayar Mühendisliği Atölye Çalışmasına katılırken, diğer  gruptaki öğrenciler ise Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi’nde  Mimarlık Bölümü Atölye Çalışmalarını takip ettiler.

Öğrencilerin doğru meslek seçmelerine katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen atölyelerde öğrencilere Atılım Üniversitesi bölümleri ve eğitimine ilişkin bilgiler verildi.

Sokullu Mehmet Paşa Lisesi öğretmenleri ve öğrencileri Atölye Çalışmalarının ardından İşletme Fakültesi Seyhan Cengiz Turhan Konferans Salonu’nda Halkla İlişkiler Müdürlüğünün gerçekleştirdiği bilgilendirme toplantısına katıldılar.