5. Ulusal Mobilya Tasarımı Yarışması; Öğrencimiz Mustafa Karaaslanoğlu'nun Final Başarısı
12.03.2012

Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi, Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü üçüncü sınıf öğrencilerinden Mustafa Karaaslanoğlu; Türkiye İhracatçılar Meclisi işbirliği, Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri organizatörlüğü, İstanbul, Ege ve Akdeniz İhracatçı Birlikleri'nin katkısıyla bu yıl beşincisi gerçekleşen Ulusal Mobilya Tasarım Yarışması‘ nda bölümümüzü başarıyla temsil etmiştir. Türkiye'de tasarım alanında katılımı en yüksek olarak bilinen ve ev, ofis ve mutfak-banyo mobilyaları olmak üzere 3 ana kategoride düzenlenen yarışmaya LWC adlı tasarımıyla mutfak-banyo kategorisinden katılmış ve toplamda 808 adet proje arasından seçilen 21 projenin arasına girerek finale kalmıştır. Yarışmanın 2. aşamasında ise ilk beşe giren öğrencimiz, geçtiğimiz günlerde Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'ın katılımıyla İstanbul Rahmi Koç Müzesi'nde gerçekleştirilen ödül törenine katılmıştır. Finale kalan 21 tane projenin içinde öğrencimiz Atılım Üniversitesi adını gururla taşımış ve finaldeki tek vakıf üniversitesi olarak dikkat çekmiştir. Öğrencimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.