Turizm ve Otel İşletmeciliği Öğrencileri Dünya Mutfaklarını Sunuyor
09.03.2012

Turizm ve Otel İşletmeciliği 2. Sınıf öğrencileri, Bölüm Başkan Yardımıcısı Yrd.Doç.Dr. Gonca Güzel Şahin ve Sheraton Hotel Başaşçısı aynı zamanda TAFED Başkanı Zeki Açıköz ile birlikte yürütülen Mutfak Atölyesi kapsamında, Türk ve Dünya mutfaklarının en özel yemeklerini yapacaklar. İlk Hafta Osmanlı Mutfağı’ndan “Hürrem Sultan Piruhisi” ile başlayan atölye çalışması, Kuşkonmaz Restoran’da yemek yiyen herkesin büyük beğenisini kazandı. Öğrencilerimiz Bahar dönemi boyunca her Perşembe Kuşkonmaz’da atölye çalışmalarına devam edecekler.