Sokullu Mehmet Paşa Lisesi İle Atölye Çalışmaları
05.03.2012

Sokullu Mehmet Paşa Lisesi’nden 06 Mart 2012 Salı günü, 50 öğrenci ile Mesleğimi Seçiyorum Atölye Çalışmaları gerçekleştirildi.

Branş ve Rehber öğretmenlerinin eşlik ettiği öğrencilerden MF alanındakiler Mühendislik Fakültesi’nde gerçekleştirilen İnşaat Mühendisliği Atölye Çalışmasına katılırken, TM öğrencileri Hukuk Fakültesi’nde  Atölye Çalışmalarını takip ettiler.

Öğrencilerin doğru meslek seçmelerine katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen atölyelerde öğrencilere Atılım Üniversitesi bölümleri ve eğitimine ilişkin bilgiler verildi.

Sokullu Mehmet Paşa Lisesi öğretmenleri ve öğrencileri Atölye Çalışmalarının ardından İşletme Fakültesi Seyhan Cengiz Turhan Konferans Salonu’nda Halkla İlişkiler ve Tanıtım Uzmanı Sedat Karaçayır’ın sunumuyla gerçekleşen bilgilendirme toplantısına katıldılar.