Geleceğin Pilotları ile "Bir Çocuk Gelsin Bir Uçağa Dokunsun" TEKNOFEST 2024 Tamamlandı
14.10.2024

Atılım Üniversitesi Pilotaj Bölümü öğrencileri, 2-6 Ekim 2024 tarihleri arasında Adana Şakirpaşa Havalimanı'nda düzenlenen TEKNOFEST 2024'ün en özel projelerinden biri olan "Bir Çocuk Gelsin Bir Uçağa Dokunsun" projesine Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Aslı Yılmaz’ın danışmanlığında katılım sağladılar. Bu anlamlı projede, geleceğin teminatı çocuklarımıza genel havacılık, pilotaj, uçaklar, helikopterler ve insansız hava araçları (İHA) hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

Proje kapsamında, Atılım Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Serkan Eryılmaz, Rektör Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Uğur Baç, Mühendislik Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Yılser Devrim ve ARGEDA-TTO Direktörü Sayın Prof. Dr. Atilla Cihaner projeyi yerinde inceleyerek, öğrencilerimizin bu önemli katkısına destek verdiler.

TEKNOFEST 2024 boyunca, havacılıkla tanışma fırsatı bulan çocuklar, sektör hakkında bilgi edinirken, geleceğin havacılık profesyonelleri olma yolunda ilk adımlarını attılar.