II. MEKATRONİK MÜHENDİSLİĞİ GÜNÜ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
02.03.2012

Atılım Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Mekatronik Mühendisliği Bölümü ile Amerika’da bulunan Union College Makina Mühendisliği Bölümü tarafından gerçekleştirilen IVDS (International Visual Design Studio) projesi kapsamında ABD’den gelen beş öğrenci ile Atılım Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencileri biraraya geldi.

İnternet yoluyla tanışan ve bilgi alışverişinde bulunan öğrencilerin oluşturduğu gruplarca ürettilen projeler Atılım Üniversitesi Mühendislik Fakültesi’nde değerlendirildi.

Bu yıl ikincisi düzenlenen Mekatronik Mühendisliği Gününde başta yüksek lisans öğrencileri olmak üzere, robot topluluğu ve bütün bölüm öğrencilerinin hazırladıkları projelerin sunumu gerçekleştirildi. Etkinlikler çerçevesinde, katılan bütün öğrencilere sertifika verildi.