2023-2024 Akademik Yılı Mezunlarımızı Uğurladık
30.07.2024

Atılım Üniversitesi, öğrenimlerini başarıyla tamamlayan yüzlerce mezununu gururla uğurladı.  2023-2024 Akademik Yılı Mezuniyet Törenimize katılan binlerce konuk, kariyerlerine adım atan öğrencilerimizin gurur ve coşkusunu paylaştı. 

Üniversitemizin kurucusu ve Mütevelli Heyeti Başkanımız Sn. Yalçın Zaim, Rektör Prof. Dr. Serkan Eryılmaz, Mütevelli Heyet Üyesi Sn. Zerlin Zaim, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Uğur Baç, fakülte dekanları, bölüm başkanları, akademik idari personel, mezun ailelerinin oluşturduğu coşkulu kalabalık Atılım Üniversitesi Amfi Tiyatrosunda düzenlenen törenlerde yeni bir hayata adım atan mezunlarımızın heyecanına ortak oldu. 

Törenin açılış konuşmasını yapan Rektör Prof. Dr. Serkan Eryılmaz, üniversitemizin geliştirdiği araştırma destek programları ile öğrencilerimizin yürüttüğü projelere değindi. Projelerin, öğrencilerimizin erken aşamada araştırma projelerine dahil olmasını sağladığını belirten Rektör Eryılmaz, bu projelerin “araştırma odaklı üniversite yapımızı bir kez daha ortaya koyduğunu” ifade etti. 2023-2024 akademik yılında Atılım Üniversitesinin sporda da on bir farklı branşta başarılı olduğunu, kupa ve madalyalar getirdiğini belirterek Spor Faaliyetleri Müdürlüğünü ve öğrencilerimizi kutladı. 

Tüm mezunlarımıza hayatları boyunca başarılar diliyoruz.