Gürçağ Koleji İle Mesleğimi Seçiyorum Atölye Çalışmaları
23.02.2012

23 Şubat 2012 Perşembe günü Gürçağ Koleji’nden 44 öğrenci Atölye Çalışmalarına katılmak üzere Üniversitemizi ziyaret etti.
Branş ve Rehber öğretmenlerinin eşlik ettiği MF öğrencileri Bilgisayar-Bilişim Sistemleri ve Yazılım Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Kimya Mühendisliği ve Uygulamalı Kimya ile Mimarlık Atölyelerine katıldılar.

Mühendislik Bölümlerinde laboratuarlarda deneyler gerçekleştirerek proje bazlı çağdaş eğitim programını öğrenen Gürçağ Koleji öğrencilerinden Mimarlık Atölyesine katılanlar ise hayal güçlerinin ürünleri olan yapılar inşa ederek, akademisyenlerin yönlendirmesi ile temel mimarlık ilkelerinin ilk adımlarını gerçekleştirdiler.

Öğrencilerin doğru meslek seçmelerine katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen atölyelerde öğrencilere Atılım Üniversitesi bölümleri ve eğitimine ilişkin bilgiler verildi.

Gürçağ Koleji öğretmenleri ve öğrencileri Atölye Çalışmalarının ardından İşletme Fakültesi Seyhan Cengiz Turhan Konferans Salonu’nda Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Eftal Erel’in sunumu ile gerçekleşen bilgilendirme toplantısına katıldılar.