Gazeteci – Yazar Banu Avar Üniversitemizdeydi
23.02.2012

Atılım Üniversitesi öğrenci topluluklarından Türk Tarih Platformu 22 Şubat 2012 Çarşamba günü İşletme Fakültesi Seyhan Cengiz Turhan Konferans Salonunda gazeteci – yazar Banu Avar’ın katılımı ile “Kaçın Demokrasi Geliyor” konulu konferansı ve Banu Avar İmza Gününü gerçekleştirdi.

Yoğun katılımın gerçekleştiği konferansta Banu Avar, Dünya ve Türkiye üzerine önemli tespitlerde bulunarak gelecekte yaşanabilecek senaryoları anlattı ve üniversite gençliğinin edinmesi gereken bakış açısının altını çizdi.

Hangi kesimden olursak olalım hepimizin birleşip birlik ve beraberlik içerisinde ülkemizin bütünlüğü için çalışmamız gerekir diyen Banu Avar, konferansının ardından öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Konferansın ardından Atılım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdurrahim Özgenoğlu, Banu Avar’a konferansa katılımından dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti.