Jale Tezer Koleji 3. Üniversite Tanıtım Fuarı'ndaydık
21.02.2012

Jale Tezer Koleji Anadolu ve Fen Lisesi 3. Üniversite Tanıtım Fuarı 21 Şubat 2012 Salı Günü Ankara içinden ve dışından pek çok üniversitenin katılımıyla gerçekleştirildi.

Mekatronik Mühendisliği’nden Yrd. Doç. Dr. Zuhal Erden, Yazılım Mühendisliği’nden Dr. Erhan Gökçay ve Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü’nden Araş. Gör. Merve Sarışın’ın bölümler ve meslek seçimi konusunda bilgiler aktardığı fuarda Halkla İlişkiler ve Tanıtım Uzmanı Değer Tuncel, Endüstri Ürünleri Tasarımı Öğrencisi Uygar Kaya, Psikoloji Bölümü öğrencisi Cansu Tolungüç ve Yazılım Mühendisliği Öğrencisi Kağan Kartal görev aldılar.

Bölüm içeriğinin yanında kampus yaşamı, çalışma yaşamı ve iş disiplini, yurt dışı eğitim programları hakkında da detaylı olarak bilgilerin Anadolu ve Fen Lisesi öğrencilerine aktarıldığı etkinliğe 200 üniversite adayı öğrenci katıldı. Öğrencilerin seçmeyi düşündükleri mesleklerle ilgili sordukları sorular, akademisyenlerce detaylarıyla yanıtlandı.

Atılım Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğü’nün hazırladığı stantta sergilenen Mimarlık Bölümü öğrencilerinin projeleri ve Mekatronik Mühendisliği çalışmaları üniversite adaylarının yoğun ilgisiyle karşılandı.