Gürçağ Koleji ve Elvankent Bilgi Anadolu Lisesi Öğrencileri Atölye Çalışmalarına Katıldılar
21.02.2012

21 Şubat 2012 Salı günü Gürçağ Koleji ve Elvankent Bilgi Anadolu Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri atölye çalışmalarına katılmak üzere okulumuzu ziyaret ettiler.

Gürçağ Koleji öğrencileri Hukuk, İşletme ve Psikoloji bölümlerinde, Elvankent Bilgi Anadolu Lisesi öğrenciler ise İngiliz Dili ve Edebiyatı ile Mütercim Tercümanlık bölümlerinde gerçekleştirilen atölye çalışmalarına katılarak, tercih etmek istedikleri bölümleri yakından tanıma imkânı buldular. Öğrenciler ve öğretmenleri atölye çalışmaları ardından Halka İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğünün İşletme Fakültesi Seyhan Cengiz Turhan konferans salonunda gerçekleştirdiği genel tanıtım sunumuna katılarak Atılım Üniversitesi hakkında genel bilgiler edindiler.