Öğrencilerimizin Araştırma Projeleri ATAG 2024 etkinliği ile sergilendi
13.05.2024

Akademik yıl içerisinde lisans ve lisansüstü öğrencilerin dahil olduğu araştırmalara ilişkin sonuçların poster sunumları ile paylaşılması ve böylece üniversitedeki araştırma ikliminin sürekli kılınması amacıyla düzenlenen “Atılım Araştırma Günü (ATAG 2024)”, 9 Mayıs 2024 günü Atılım Üniversitesi İncek Kampüsü’nde gerçekleştirildi.

ARGEDA-TTO Direktörlüğü tarafından düzenlenen ve sektör temsilcilerinin de davet edildiği etkinlikte, 2023-2024 Akademik yılında yürütülmüş olan tüm “Lisans Araştırma Projeleri” ve seçilmiş bitirme projeleri ile lisansüstü tezlere ilişkin araştırmaların yer aldığı poster sunumları gerçekleştirildi. Etkinliğe Rektör Prof. Dr. Serkan Eryılmaz’ın açılış konuşmasıyla başlandı ve “Araştırmada Atılım Öğrencileri” paneli ile devam edildi.

ATAG’ın öğleden sonraki bölümünde, Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanı Prof. Dr. Hakan Eroğlu’nun “Geleceğe Yönelik Sağlıkta Yeni Yaklaşımlar” sunumunu takiben, sergi alanındaki posterler incelenerek, lisans ve lisansüstü öğrencilerinin akademik yıl içinde yaptığı araştırmaların sonuçlarına ilişkin bilgiler alındı.

Öğrenim sürecinde araştırma faaliyetlerine katılarak kendilerine, üniversitemize ve ülkemize değer katan tüm öğrencilerimizi kutluyor, destek veren akademisyenlerimize şükranlarımızı sunuyoruz.