"Yılın Altın Şef'i" Ödülü Üniversitemiz Baş Aşçısı Atilla Yıldız'ın Oldu
01.02.2012

2010 yılında düzenlenen “Yılın Genç Aşçısı” yarışmasında lezzet kategorisinde ödül alan Atılım Üniversitesi Baş Aşçısı Atilla Yıldız,  18-21 Ocak 2012 tarihlerinde Antalya’da düzenlenen “Altın Kep” yarışmasında da “Yılın Altın Şef’i” ödülünü kazandı.

1998 yılında mutfak hayatına atılan “Atilla Yıldız” 14 yıllık meslek hayatında genç yaşta başarılara imza atmış örnek bir şef’tir. Aslen Kafkas göçmeni olan Atilla Usta Antalya, Marmaris, Isparta, Konya ve İstanbul’da çeşitli otel ve restoranlarda çalıştıktan sonra 2010 yılında Atılım Üniversitesi’nde baş aşçı olarak göreve gelmiş ve halen görevine devam etmektedir. 2011 Yılında çeşitli TV programlarına da çıkan genç aşçıbaşımız Beyaz TV’de “Mutfaktakiler” ve TRT 1’de ise “Göz nuru” isimli programlarına hazırladığı birbirinden leziz ve ilgi çekici menüler sunmuştur.

Atilla Yıldız, TV programları ve önemli yarışmalar dışında; ayrıca “Cooking Class” yemek kurslarında da eğitmenlik yapmaktadır.