Y Kuşağı ve Yöneticilik Semineri
26.01.2012

Çağdaş yönetim tekniklerini, devamlı olarak eğitim ve semineler ile çalışanlarına sunan Atılım Üniversitesi İnsan Kaynakları Koordinatörlüğü, yeni nesil (Y Kuşağı) öğrencilerle ve çalışanlarla ilişkilerde daha sağlıklı bir hizmet sunmak amacı ile “Y Kuşağı ve Yöneticilik” seminerlerini gerçekleştirdi. 24-25 ve 26 Ocak 2012 tarihlerinde uygulanan seminerlere Atılım Üniversitesi akademik ve idari birimlerinin personeli katıldı.
Mühendislik Fakültesi Kemal Zaim Sunel Konferans Salon’unda gün boyu süren seminerler programında; kuşaklar Analizi, Y Kuşağı özellikleri, Y kuşağında öğrenciler, öğretmenler ve çalışanlar ile Değişim Yönetimi konuları anlatıldı.

TMI Türkiye Eğitim ve Performans Geliştirme Danışmanı Dr. Hakan Tetik’in sunumuyla gerçekleşen seminerler ile yeni nesilleri anlamak ve gençleri yönetebilmek için tekniklerin geliştirilmesi amaçlanıyor.