Pursaklar Fen Lisesi ile Atölye Çalışmaları
18.01.2012

18 Ocak 2012 Çarşamba günü Pursaklar Fen Lisesi’nden 30 öğrenci Atölye Çalışmalarına katılmak üzere Üniversitemizi ziyaret etti.

Branş ve Rehber öğretmenlerinin eşlik ettiği MF alanı öğrencileri Mühendislik Fakültesinde gerçekleştirilen Bilgisayar-Bilişim ve Yazılım Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği ve Enerji Sistemleri Mühendisliği Atölyelerine katıldılar.

Öğrencilerin doğru meslek seçmelerine katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen atölyelerde öğrencilere Atılım Üniversitesi bölümleri ve eğitimine ilişkin bilgiler verildi.

Pursaklar Fen Lisesi öğretmenleri ve öğrencileri Atölye Çalışmalarının ardından İşletme Fakültesi Seyhan Cengiz Turhan Konferans Salonu’nda gerçekleşen bilgilendirme toplantısına katılarak Atılım Üniversitesi hakkında genel bilgi edindiler.