Gürçağ Koleji'nde Öğrenci Paneli'ndeydik
18.01.2012

Üniversiteye hazırlanan gençlerin en önemli sorunlarından bir tanesi seçecekleri bölümü ve meslekleri iyi tanımamalarıdır.Bu maksatla Atılım Üniversitesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından organize edilen “Öğrenci Paneli”ni Gürçağ Koleji’nde gerçekleştirdik.Öğrencilerin karşılıklı soru cevaplarıyla geçen panelde keyifli anlar yaşandı.Her bölüme ayrı bir ilginin gözlemlendiği oturumda, Tanıtım Uzmanı Sedat Karaçayır, hem oturumun moderatörlüğü yaparken, hem de üniversite hakkında merak edilen soruları cevaplandırdı.

Hayata Atılım gurubu öğrencilerinden oluşan panel katılımcıları farklı bölümlerdendi. Uluslararası İlişkiler Bölümünden Figen Ömercan, Grafik Tasarımı Bölümünden Alihan Yumru, İşletme Bölümünden Evrim Şenol, Mekatronik Mühendisliği Bölümünden Gülşah Demirhan, Hukuk Bölümünden Şeyda Irmak, Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümünden Gözde Çoban, Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümünden Gizem Bulanık,Yazılım Mühendisliği Bölümünden Buğra Taşdemir in katılımıyla zenginleşen panelde, öğrenciler meslekler ve bölümler hakkında merak ettikleri herşeyi sordular. Verilen cevaplarla öğrencilerin kafalarındaki soru işaretleri dağılırken, mesleklere ait bilgileri de pekişerek netleşmiş oldu.Keyifli anların da yaşandığı panel alkışlarla sona erdi.