Çankaya Anadolu Lisesi İle Atölye Çalışmaları
17.01.2012

17 Ocak 2012 Salı günü Çankaya Anadolu Lisesi’nden 56 öğrenci Atölye Çalışmalarına katılmak üzere Üniversitemizi ziyaret etti.
Branş ve Rehber öğretmenlerinin eşlik ettiği öğrencilerden MF alanındakiler Mühendislik Fakültesinde gerçekleştirilen Bilgisayar-Bilişim ve Yazılım Mühendisliği ve Endüstri Mühendisliği Atölyelerine katılırken, TM öğrencileri Hukuk  ve İşletme Atölyelerini takip ettiler.
Öğrencilerin doğru meslek seçmelerine katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen atölyelerde öğrencilere Atılım Üniversitesi bölümleri ve eğitimine ilişkin bilgiler verildi.
Çankaya Anadolu Lisesi öğretmenleri ve öğrencileri Atölye Çalışmalarının ardından İşletme Fakültesi Seyhan Cengiz Turhan Konferans Salonu’nda gerçekleşen bilgilendirme toplantısına katıldılar.