Batıkent Kız Teknik ve Meslek Lisesi İle Atölye Çalışması
30.12.2011

Batıkent Kız Teknik ve Meslek Lisesi giyim bölümü öğrencileri ve öğretmenleri 29 Aralık 2011 Perşembe günü Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü’nde atölye çalışmalarına katıldılar.
Yrd. Doç. Dr. Sıdıka Arlı Bölümün tanıtımını gerçekleştirerek, üniversite sonrası iş olanaklarını öğrencilere anlattı, Arş. Gör. S. Egemen Nadasbaş bölüm atölyelerini gezdirdi ve Öğr. Gör. Nihan Akdemir iş yaşamına dair pratik bilgileri öğrencilerle paylaştı.
Moda ve Tekstil Tasarımı Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Erdem Ünver, bursları, yan dal ve çiftanadal olanaklarını aktardıktan sonra,  yetenek sınavları ile ilgili bilgiler verdi.
Teorik anlatımların ardından öğrencilere yetenek sınavı ile ilgili uygulama yaptıran Yrd. Doç. Dr. Erdem Ünver, çizim için olmazsa olmaz kompozisyon bilgisi, perspektif, kalem tutuşu, çizim teknikleri gibi konular hakkında önemli bilgiler aktardı.